Naar de beginpagina van Energie vergelijken

Bestelautoverzekering vergelijken? Vergelijk uw bestelauto verzekering

bestelautoverzekeringGoed verzekerd de weg op! 
Binnen één uur weet u al of de bestelautoverzekering is geaccepteerd.
Wanneer u een bestelauto koopt, bent u verplicht een wettelijke aansprakelijkheid (WA) verzekering af te sluiten. Om uw keuze voor een bestelauto verzekering makkelijker te maken, hebben wij deze vergelijker in het leven geroepen. Zo kan u snel zien welke verzekeraars de goedkoopste bestelautoverzekering aanbieden.

De verschillende soorten bestelauto verzekeringen

De meest eenvoudige bestelauto verzekering is de WA verzekering, deze verzekering is wettelijk verplicht. Met de WA verzekering bent u verzekerd voor schade die u aanricht bij de tegenpartij.

Is uw bestelauto nog veel waard en wilt u ook verzekerd zijn voor schade aan uw eigen bestelauto of diefstal? Dan kunt u kiezen voor een uitgebreidere WA-verzekering zoals WA + beperkt casco of WA + casco. Daarnaast kan u de basisverzekering uitbreiden met een aanvullende verzekering, zoals een inzittendenverzekering of rechtsbijstand.

De beste polisvoorwaarden tegen de laagste premie

Vergelijk en vind de bestelautoverzekering die het beste bij uw situatie past. Met de bestelautoverzekering vergelijker krijgt u snel en gemakkelijk een overzicht van de verschillende verzekeringen.

Vragen? Wij helpen u graag!


Bestelauto  Verzekeren is bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 18:00 op 088 66 99 012 (lokaal tarief).  Bestelauto Verzekeren is onderdeel van Pricewise. Wanneer u telefonisch contact met ons opneemt, wordt u geholpen door een medewerker van Pricewise.

Voer hieronder uw gegevens in